månadsarkiv: september 2014

Idag har vi startat upp vårt samarbete med Dramapedagogen Marlene Solca. Alla 4:or kommer i halvklass att träffa Marlene varje vecka under resten av höstterminen. Detta som en del av vårt mobbningsförebyggande arbete då vi satsar på att alla ska känna sig trygga och våga ta plats.

Nu finns det även två nya flikar under Mentorstid: ”Olweus” och ”Det här har vi gjort” (underflik till Olweus). Där kan ni följa hur vi arbetar med gruppstärkande aktiviteter och se en och annan bild på hur roligt vi har det!

/Anna & Barbro

 

Hej föräldrar som har inskrivna barn på Qben!

Måndag den 22/9 har SMK stängt. Då har vi på Qben öppet mellan 09.00 – 17.00.
Viktigt är att ni senast onsdag den 10 mailar till afzad_s@edu.sollentuna.se om ert barn ska komma och i så fall starttid och sluttid.

Viktigt! Glöm ej bort att lämna info om matallergi.

Musikläxa

Från och med nästa vecka är det veckoläxor i musik. Eleverna ska göra uppgifter på sin ipad och själva arbetsbladet finns under ”Showbie”. Vi går igenom läxan i nästa vecka. Det går bra att göra läxan när som helst, men efter en vecka ska den vara klar.

Kod för 4Mb är HGVAY

Det är första gången jag använder mig av ”Showbie” och de första läxorna är en test på om det är ett bra arbetssätt eller inte.

Hälsningar
Gisela