månadsarkiv: augusti 2014

Nu är det fredagsmys….

Vilken vecka vi har haft! Höjdpunkten för eleverna var ju utrullningen av iPadsen, trots alla tekniska besvär! Vi fortsätter nästa vecka så att alla kan logga in på sina konton osv. Vi lärare använder ju paddan på många sätt, så vi är lika angelägna om att få dem att fungera smidigt som barnen.

De första läxorna har kommit upp på kalendern, kika gärna på den under kalenderfliken. Klicka på inlägget så ser ni detaljerna. Det är ju jätteviktigt att vi stöttar barnen de här första veckorna med läxläsningen så de får goda vanor. Hjälp dem gärna med att strukturera tiden, så att de inte försöker göra läxan kvällen innan den skall lämnas in. (Vi har ju även läxläsning på skolan måndagar och torsdagar).

Det är dags att beställa skolkläder/väskor om man vill, ett kort skickades hem idag. Eleverna kan prova storlekarna på fredag, sen har man en vecka till på sig att beställa.

Klassgrisen har döpts till Nöffnöff och har fått följa med Ronja hem över helgen. Skall bli spännande att se vad de gör tillsammans!

Tyvärr går det för tillfället inte att lägga upp fler bilder för vårt utrymme på WordPress är fullt! Men vi ska få mer utrymme, så ha tålamod! De kommer!

Trevlig helg,

Barbro och Anna